Стартираме първото виртуално изложение за туризъм и пътувания в България
HOLIDAY & SPA | WINTER EDITION

В днешните предизвикателни времена, намерихме начин да използваме нашия опит и контакти за да бъдем полезни, и създадохме платформата travelmarket.bg, която да използва пълния потенциал и висок трафик на посещения от клиенти и партньори на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, за да бъде на разположение, когато ограниченията за пътуване отпаднат, а партньортвото ни с URBO превърна първото виртуално изложение за туризъм и пътувания в България – HOLIDAY & SPA Virtual Show в реалност.

Предложете и продайте своите най-добри оферти, програми, дестинации и услуги за предстоящите зимни празници на голяма и ангажирана аудитория.

С различни допълнителни функционалности, като конкретни оферти, онлайн чат и среща с ваш представител, персонализирани виртуални щандове с отличаващ се дизайн, без ограниченията на физическото пространство, HOLIDAY & SPA Virtual Show Ви осигурява възможност да рекламирате и продавате своите продукти и услуги директно, чрез интегрирани инструменти за електронна търговия.

Организатори: ПРИМ ЕКСПО в партньорство с URBO

Лесно и свободно достъпен по всяко време, travelmarket.bg е отличен канал за популяризиране на програми, дестинации, оферти и услуги за сферата на туризма.

Гъвкавостта и обхвата на онлайн пространството дава възможност да демонстрирате своите продукти с богати формати на съдържанието, на изключително конкурентни цени и позволява на посетителите да разглеждат и избират вашите предложения в комфорта на домовете си, в лесна за използване среда и ангажиращо интерактивно изживяване.

Онлайн  презентации, живи, стимулиращи срещи с вашите партньори и клиенти, с възможност за  програмирани сесии и инструменти за ангажиране. Допълнителни функции за лични срещи (privat rooms) и видео стрийминг, за да предоставяте персонализирана информация на Вашите на потенциални клиенти. 

Кариерната  зона, която разработваме в travelmarket.bg ще предлага актуална информация и обяви за работа и професионално развитие от водещи компании и квалифицирани кадри в сферата на туризма.